Moncler: nykypäivän katsaus

Nykypäivänä on hyvin vähän tuotemerkkejä, joilla voi olla sama vetovoima Milanon kaduilla, Alpine Ranskan laskettelurinteillä ja Englannin kaupungeissa vaarantamatta identiteettinsä tai eetoksen elementtejä missään vaiheessa. Se on valtava saavutus, jolla säilytetään "itsen" tunne, etenkin ylellisyysbrändinä, kun markkinoiden voimat vetävät sinut useille mantereille yhä monipuolisemmalle asiakaskunnalle erilaisilla kuluttajien vaatimuksilla ja odotuksilla. Ja silti näillä potentiaalisilla kysymyksillä, joita heille esitetään, Moncler onnistuu säilyttämään tämän yksiselitteisen identiteetin, joka edelleen vastaanottaa ja kateuttaa katseen muusta muotimaailmasta.naisten moncler takit myynti

Monclerin ymmärtämiseksi sinun on palattava sodan jälkeisiin juurisiin Alppien halpa naisten moncler takit kaupungissa, Grenoble, Ranskaan. Länsi-Euroopan positiivinen taloudellinen tulos 20. vuosisadan jälkipuoliskolla, joka hyödytti Grenoblea suuresti, menee jossain määrin selittämään edellytyksiä, joilla brändi lopulta syntyi. Koska sekä suuri yliopistokaupunki että kansallisen tutkimuksen, teknologian ja innovaatiotoiminnan kohde Grenoble oli eräs kasvatuspaikka suorituskykybrändin edellyttämien laitteiden ja taitojen joukosta. Alun perin niiden tuotos koostui suurelta osin makuupussista ja teltistä ennen laajentamista, jolloin yritys siirtyi kohti suorituskyvyn mallia. Alueen innovatiivisilla ominaisuuksilla ja laajemmalla Alpeilla nousevalla tyylillä Moncler oli, kuten klisee menee, syntynyt erilainen.

Myöskään nykyisessä lähestymistavassa on vähän eroja. He toimivat edelleen alan teknologian ja suunnittelun viranomaisina. Monet ovat jäljitteli heidän ahneutta työtä, monet ovat epäonnistuneet. Viimeaikaiset yhteistyöhankkeet suunnittelija Craig Greenin kanssa kasvavan läsnäolon kanssa kiitotie on todella työnnetty brändin osaksi ylätasolla muodin. Mikä oli kerran suoritusmuodin brändi, jolla on monella tapaa kaksi kasvot, suorituskyky ja muoti. Tämä ei tarkoita sitä, että se tulee toisen kustannuksella. Molemmat kasvot yhdistävät teknologian ja yksinoikeuden omiin malleihinsa yhtä suuressa määrin, ainoana erona; tuloksena oleva tuote.

Sen tuotevalikoimasta löytyy Monclerin alushousut, jotka ovat tunnetuimpia, vaikka brändin harja koristaa kaiken takkeista polo-paitoihin. Jokainen vaate on muotoiltu tarkkaan huomiota yksityiskohtiin, silmän muotoiluun ja nyökkäykseen tekniselle kehitykselle.